Noul an începe cu mai puţine locuri de muncă

Prima săptămână din noul an aduce o ofertă de locuri de muncă mult mai redusă, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Astfel, dacă la finalul lunii decembrie erau disponibile aproape 800 de posturi, în această săptămână angajatorii botoșăneni au listat doar 235 de slujbe. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Spitalul Județean de Urgență Mavromati este în căutare de economist. Persoanele interesate de acest post trebuie să aibă studii superioare, iar salariul oferit este de 4.919 lei. Și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului caută psihopedagog. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor sociale, specializare psihopedagogie specială, dar și experiență de minimum patru ani.

Printre ofertele de muncă se numără și cele de magaziner, recepționer marfă, agent poștal, bucătar, vânzător, lucrător comercial sau casier.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!