Manifestare culturală, organizată la Muzeul de Etnografie

Iubitorii de muzică, de poezie și de artă plastică sunt așteptați vineri, 14 ianuarie, la sediul Muzeului de Etnografie, la o activitate culturală dedicată lui Eminescu.
Manifestarea intitulată “Eminescu…aeterna poetica” este organizată în colaborare cu Liceul de Artă „Ștefan Luchian” și cu Școala Gimnazială Nr. 11 și va începe la ora 11.00.
Momentele artistice au ca sursă de inspirație creația eminesciană, susținute de Corul Liceului de Artă, coordonat de profesorul Alexandru Mocanu, de elevul Teodor Gireadă, îndrumat de profesorul Mihaela Arhip. De asemenea, vor fi expuse și lucrări de asrtă plastică realizate de elevii Liceului de Artă, coordonați de profesorul Genoveva Dolhescu, precum și ale elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 11, îndrumați de profesorul Alina Gavril.
“Spiritul lui Eminescu dăinuie; genialitatea lui răscolește și azi generații de tineri, care-l descoperă și-l redescoperă pe poetul plecat spre lume de pe plaiuri botoșănene. Omagierea lui nu poate fi niciodată excesivă”, au transmis reprezentanții Muzeului de Etnografie.
Deja ai votat!