joi, mai 19, 2022
AcasăLocalTiana Cilibiu a fost desemnată Artistul Anului 2022, în Irlanda

Tiana Cilibiu a fost desemnată Artistul Anului 2022, în Irlanda

Anul 2022 a debutat grandios pentru botoșăneanca de doar 12 ani, Tiana Cilibiu. Aceasta a fost numită, în urma realizărilor și activității sale din anul 2021, Artistul Anului 2022 al postului de radio MOB Radio din Irlanda, post ce are audienţă în 46 de tări.

„MOB Radio este condus de Seamus Traynor din Irlanda și are audiență în peste 46 de țări. Al Atkinson din America este producătorul emisiunilor tematice din fiecare lună, ce au audiență de 250000 de ascultători”, a transmis Gabriel Cilibiu, tatăl Tianei.

În calitate de Artist al Anului 2022, Tiana va fi difuzată în toate show-rile postului de radio și va beneficia de o expunere și promovare intensă. Cu o largă audiență internațională, adolescenta a susținut un concert online pe o platformă pusa la dispoziție de MOB Radio, în colaborare cu DOC Entertainment Canada.

Tiana a cântat iî decembrie pentru susținătorii săi și a sărbătorit în acest context
aniversarea de 12 ani. De asemenea, în aceste zile a fost lansat proiectul internațional la care Tiana a lucrat încă din 2021. Pe baza calităților sale vocale, artista a fost solicitată în proiectul studioului Your Sound Studio din Germania. Aceasta a fost singura româncă din cadrul proiectului, dar și cea mai mică ca vârstă. Împreună cu Jadyn Rylee (16 ani, Canada), adolescenta a asigurat partea vocala a remake-ului “Natural”(original de Imagine Dragons). Jadyn este o tânără artista din Ontario, Canada, care a jucat în filmul Flag Day, are deja peste 81 de milioane de vizionări pe canalul de youtube și milioane de urmăritori pe Instagram.

Instrumentalul piesei a fost realizat de Sina Doering-tobe, în varstă de 22 ani din Germania și Emily Barone-chitară, din Boston, America. Sina este cunoscută ca fiind cea mai buna femeie toboșar din Europa.Proiectul a fost realizat in studioul din Germania de catre muzicianul Mike Wilbury, tatăl Sinei. Acesta este cel care a realizat mixajul sonor si video. De pregătirea vocală a artistei botoșănence se ocupă soprana Anca Pirlog.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.6 ° C
23.6 °
21.6 °
41 %
4.3kmh
5 %
joi
24 °
vin
25 °
sâm
28 °
Dum
19 °
lun
13 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9492

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Toată țara vine să facă drumuri la Botoșani.

EDITORIAL

E criză... Și ceea ce e mai rău încă nici nu a început, iar la nivel oficial cel mai mult are de suferit statul,...

GÂNDUL ZILEI

Mult mai important şi cu mai multă greutate decât cuvântul dat este gândul rămas. -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...