spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTUn băieţel greu încercat de soartă are nevoie de ajutorul semenilor

Un băieţel greu încercat de soartă are nevoie de ajutorul semenilor

Un băieţel de 7 ani are nevoie de ajutorul semenilor pentru a se putea bucura de copilărie. Sebastian Aiftodoaie a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică şi, pentru a se face bine, are nevoie de sprijinul tuturor celor care cred că faptele şi gândurile bune pot face minuni.

Părinţii micuţului, Marius și Iulia Aiftodoaie, credeau că el are o simplă răceală. Micuţul a fost internat în spital la Botoşani, în perioada 23 decembrie – 7 ianuarie. Cum la două săptămâni după externare micuţul se simţea rău, părinţii au mers cu el la Iaşi. Diagnosticul anunţat de medici, leucemie limfoblastică, a căzut asupra lor ca un trăsnet. Au urmat nenumărate ore de durere, de disperare, de tumult interior, de frământări și de căutări de soluții.

Pentru că organismul lui Sebastian nu răspundea la tratamentele administrate, s-a decis transferul lui la o clinică din Italia. Acolo, băiețelul are o șansă de vindecare, dar această șansă presupune un transplant și tratamentul ulterior intervenției. Pentru a-și salva copilul, Marius şi Iulia Aiftodoaie au nevoie de 130.000 de euro.

Pentru noi, o familie modestă cu doi copii mici, să facem rost de o astfel de sumă într-un timp atât de scurt este foarte greu, spre imposibil. Singura modalitate prin care banii necesari pentru salvarea lui Sebastian pot fi strânşi ar fi prin ajutorul vostru, al tuturor, prin donaţii. Vă mulţumim pentru orice donaţie, sfat, sau orice ajutor. Vă vom fi recunoscători pe viaţă, atât noi cât şi Sebastian”, a transmis Marius Aiftodoaie.

Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o Inimă”, a decis să vină în sprijinul acestei familii. Cel cunoscut pentru campaniile derulate care au salvat sute dacă nu chiar mii de copii şi persoane cu grave probleme de sănătate a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Sebastian.

Astfel, toţi cei care doresc să vină în sprijinul lui Sebastian pot face donaţii în conturile Asociaţiei „Salvează o Inimă”.

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de înregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoşani

Cei care vor dona trebuie să specifice la transferul bancar numele copilului – Sebastian Aiftodoaie.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...