spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTUn tânăr botoșănean i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Un tânăr botoșănean i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Un botoșănean, în vârstă de 12 ani a participat la emisiunea „Românii au Talent” difuzată vineri, la Pro Tv, unde i-a impresionat pe cei patru jurați cu talentul său muzical. Este vorba despre Teodor Gireadă, din Ipotești, cunoscut în zonă pentru calitățile sale vocale, participând la numeroase concursuri muzicale.

A început să cânte la 4 ani, apoi și-a dat seama că este pasionat de instrumente și a început să le studieze. S-a îndrăgostit prima dată de sunetul fluierului. Apoi a căutat pe internet și a descoperit și mai multe instrumente. În prezent Teodor este elev la Liceul de Arte din Botoșani. Pe lângă voce, elevul studiază și mai multe instrumente vocale, cum ar fi caval, ocarina, fluierul, vioara, pianul și clarinetul.

Tot la 4 ani a fost și la primul lui concurs, unde a cântat „Cântă Cucul Bată-l vina” și a câștigat locul 1. Îi plac de asemenea și mult poeziile lui Eminescu, participând și la Spectacolele Floare Albastră. În trecut a mai fost la Românii au Talent, când avea 5 ani, dar nu a trecut de preselecții.

Teodor a cântat în această seară cu vocea, la fluier si ocarină, iar pentru spectacolul de pe scenă a fost răsplătit cu patru de „DA” de către jurații Andi Moisescu, Andra, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete și a trecut în etapa următoare a concursului.

„Pentru mine a fost foarte surprinzător și a început cu povestea, cu felul în care ai descoperit tu muzica. (…) Tu îmi zici că într-o bună zi ai auzit o melodie populară, ai fredonat-o și ai început s-o cânți la fluier, ocarină, alt fluier. M-ai făcut să mă bucur. Bravo”, a spus Dragoș Bucur.

La sfârșitul lunii februarie, o altă tânără botoșăneancă, Andreea Gheorghiță, a făcut un spectacol de excepţie pe scena emisiunii „Românii au talent” cântând la acordeon. Adolescenta este una dintre puţinele fete din ţară care cântă la acest instrument. 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
66 %
1.3kmh
96 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...