spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTFC Botoşani şi-a prezentat noul lot în aplauzele suporterilor (video)

FC Botoşani şi-a prezentat noul lot în aplauzele suporterilor (video)

FC Botoșani și-a prezentat lotul cu care va aborda noul sezon competițional. Evenimentul a avut loc duminică după-amiază, pe esplanda Casei de Cultură a Sindicatelor, și a fost unul de-a dreptul spectaculos. Reprezentanții grupării locale au pregătit fanilor echipei surprize de proporții.

În deschiderea evenimentului, Cătălin Anton, președintele FC Botoșani, a dezvăluit că targetul echipei în acest sezon este de a juca fiecare meci de pe teren propriu cu 5000 de oameni în tribună, făcând apel la fani pentru a fi lângă echipă mai mult decât au făcut-o până în prezent.

La sărbătoarea lansării noii identități a echipei, oficialii au dezvăluit și noile proiecte pe care gruparea locală le va demara începând cu acest sezon, printre acestea numărându-se „Creștem Campioni” și „La colțul terenului”, o emisiune care va fi realizată de Tudor Anton pe terenul de joc la sfârșitul fiecărui meci disputat de FC Botoșani acasă.

Cerc privat lansat de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a anunțat lansarea proiectului „Football Club & Business Talks”, un cerc privat la Conacul Zăicești, la care vor avea acces sponsorii și partenerii FC Botoșani, acesta urmând a fi organizat cu ocazia meciurilor din deplasare, aici urmând a se vorbi despre afaceri, prilej cu care vor fi și experiențe culinare deosebite.

„Există modele în toată lumea care ne arată cum fotbalul se îmbină cu lumea business-ului. În Franța, spre exemplu, înainte sau după un meci, e sărbătoare. Acolo, un meci de fotbal nu este doar un meci ce se joacă 90 de minute. Este o întreagă desfășurare de evenimente ce au loc și înainte, și după, unde oameni de afaceri se întâlnesc și socializează.  La fel ne propunem și noi la FC Botoșani: să avem întâlniri între oameni de afaceri, întâlniri în care să vizionăm meciuri împreună, să discutăm despre fotbal, chestiuni economice și nu numai, să petrecem 1-2 ore împreună la o masă mai deosebită, să fim între microbiști și să devenim mai mult decât atât.

Fotbalul este, într-adevăr, un subiect care poate concentra sau, să spunem, poate omogeniza, poate conecta oamenii de business. Astfel, ne dorim ca fotbalul însuși să creeze, de fapt, argumente pentru a ne sinergiza energiile și a face business împreună, unii în favoarea altora și chiar în favoarea comunității”, a declarat Valeriu Iftime.

La eventimentul de duminică au fost prezenți pe lângă fani, oficialități și oameni de afaceri și Robert Pongracz, vicepreședinte LPF. Acesta a vorbit despre ultimele trenduri și inovații din fotbalul românesc, dar și Gica Dobrin, soția fostului mare fotbalist care i-a încântat pe botoșăneni în trecut, când activa la CS Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
10.1 ° C
12.7 °
10 °
86 %
1.8kmh
13 %
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...