vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTAgresori trimiși în boxa acuzaților după ce au bătut cu bestialitate un...

Agresori trimiși în boxa acuzaților după ce au bătut cu bestialitate un agent de pază

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a cinci indivizi care au fost implicați, în aprilie a.c. într-o agresiune comisă asupra unui agent de pază din Flămânzi.

Doi dintre suspecți, aflați în arest preventiv, Petru Nigel, în vârstă de 42 de ani şi Petru Denis Chiriac, în vârstă de 22 de ani, sunt acuzați de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar alți trei suspecți, Costel Ciolac, în vârstă de 32 de ani, Nicu Mihai Chiriac, în vârstă de 24 de ani şi Costel Aurel Bejan, în vârstă de 33, toţi din comuna Coşula, au fost inculpați pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Totul a pornit de la faptul că nu am lăsat în interior un client băut”

Potrivit anchetatorilor, pe 17 aprilie a.c., cei cinci s-au deplasat la un club din oraşul Flămânzi, Petru Nigel având asupra sa un topor, iar Nicu Mihai Chiriac şi Costel Aurel Bejan având două obiecte contondente alungite. În momentul în care agentul de pază A.I. le-a interzis accesul în local, Costel Ciolac l-a prins și l-a doborât la pământ, după care toți l-au lovit cu pumnii și picioarele.

În schimb, Petru Nigel l-a lovit în partea superioară a corpului cu toporul, iar Petru Denis Chiriac l-a lovit cu obiectul alungit și l-a călcat de mai multe ori cu piciorul.

Ulterior, agresorii au fugit, iar agentul de pază a rămas inert pe ciment, după care mai mulţi clienţi din club au venit în sprijinul lui, sunând la 112. O ambulanţă l-a luat pe acesta şi l-a transportat imediat la Urgențe, în stare de inconştienţă.

„Totul a pornit de la faptul că nu am lăsat în interior un client băut. Ulterior acesta a venit cu mai mulţi prieteni, şi m-au atacat la intrarea în local. Eram la pământ şi au început să mă lovească cu tot ce aveau asupra lor. Nu mai ştiu nimic apoi, ca mi-am pierdut cunoştinţa şi m-am trezit la spital”, a declarat agentul de pază pentru Monitorul de Botoșani.

Victimă transportată la spital

Internat în spital cu traumatism cranian acut prin agresiune, agentul de pază a fost supus mai multor examene de specialitate. Bărbatul acuza dureri de cap şi o stare generală de rău, după loviturile încasate în zona capului, potrivit medicilor acesta având noroc că loviturile nu au fost mai puternice în zonele vitale.

Ancheta avea să arate că victima agresiunii, A.I. în vârstă de 45 de ani, care este agent de pază la firma Nei Guard, asigura în acel moment ordinea în clubul din Flămânzi, situat la etajul unui imobil. La un moment dat, acesta a fost chemat la intrarea în club pentru că mai mulţi tineri făceau scandal.

Imediat cum a coborât scările pentru a ieşi în faţa clădirii, el a fost atacat de cei cinci indivizi. Agentul de pază a încercat să fugă spre etaj, însă a fost imediat ajuns din urmă de unul dintre agresori, trântit pe ciment, după care lovit cu pumnii şi picioarele de ceilalți. Din imaginile şocante surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum la un moment dat este lovit de toți cei cinci tineri, înarmați cu bâte şi un topor.

Dosarul penal deschis pe numele agresorilor a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Botoșani, însă până la pronunțarea unei sentințe definitive, toți inculpații vor beneficia de prezumția de nevinovăție.

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...