spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTCupluri premiate după zeci de ani de căsnicie

Cupluri premiate după zeci de ani de căsnicie

La zi de mare sărbătoare, zeci de cupluri botoșănene au fost premiate cu prilejul nunții de diamant (75 de ani de căsnicie), respectiv de aur (50 de ani de căsnicie). Festivitatea a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Municipal, gazde fiind viceprimarii Liviu Toma și Bogdan Buhăianu.

Cu toții ne dorim să ajungem la vârsta dumneavoastră și să avem alături partenerii de viață. Sunteți un exemplu pentru comunitate și pentru familiile din orașul nostru. Vă urăm să veniți şi la 70, 80 de ani și să reușim să vă felicităm și atunci. Vă felicităm din nou și vă rog frumos să-mi scuzați emoțiile pentru că sunteți extraordinar de frumoși și noi, ca tineri, trebuie să avem un respect deosebit pentru dumneavoastră și pentru că aţi reușit să fiți o echipă dincolo de familie, în comunitatea noastră”, a spus viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Liviu Toma a salutat prezența în număr mare a sărbătoriților. „Vă urez viață lungă în continuare și vă rog să faceți o promisiune că o să ne așteptați și pe noi, alături de dumneavoastră”, a mai afirmat edilul.

Premii în bani pentru sărbătoriţi 

Au fost premiate 35 de cupluri care sărbătoresc nunta de aur și cinci cupluri care au ajuns la nunta de diamant. Cuplurile de aur au primit flori, diplome și câte un premiu în cuantum de 500 de lei, în timp ce cuplurile de diamant au fost premiate cu flori, diplome și cu câte un premiu în valoare de 1000 de lei.

Dragii mei, ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci dreptate, să iubești lumina și să umbli smerit? Să fiți binecuvântați, sănătate și Domnul să ne ajute să ajungem la 60 la 70 de ani împreună. Vă mulțumesc foarte mult”, a transmis unul dintre sărbătoriți.

În final, seniorii botoșăneni premiați au făcut fotografii cu cei doi viceprimari și le-au mulțumit pentru bucuria de a a se întâlni într-un cadru festiv.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...