spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTDragoste cu năbădăi tranşată cu procurorii

Dragoste cu năbădăi tranşată cu procurorii

Poveștile de dragoste nu au de fiecare dată un final fericit. Doi foști iubiți au ajuns să se războiască, după ce bărbatul a decis să rupă relația și să-și caute fericirea cu o altă femeie. Lăsată fără mașină, fosta parteneră a decis să se răzbune, dar acest lucru i-a adus și un dosar penal. Într-un final, cazul a fost închis de procurori, care au apreciat că gestul femeii nu este chiar atât de grav.

Anamaria V. şi Petru B. au avut o relație consensuală care a durat destul de mult, dar care a luat sfârșit la începutul lunii martie 2018. În timpul relației, cei doi au achiziționat împreună mai multe bunuri, printre care și un Renault Laguna, ce a fost înmatriculat și folosit exclusiv de către bărbat.

După ce s-au despărțit, bărbatul a început o nouă relație cu o altă femeie, pe care obișnuia să o viziteze. Simțindu-se trădată, dar și păcălită, Anamaria V., care a considerat tot timpul că a contribuit și ea la cumpărarea mașinii, a decis să se răzbune. Așa se face că pe 1 mai 2019, a apelat la ajutorul unor cunoștințe, pe care le-a rugat să o ducă cu mașina până la locuința noii iubite, unde autoturismul Renault era parcat.

Când a ajuns acolo, femeia a coborât și a furat plăcuța cu numărul de înmatriculare ce era montată în partea din față a Renault-ului, după care s-a urcat în autoturismul cu care venise, iar pe drum a aruncat numărul de înmatriculare, din mers, pe un teren viran la ieșirea din localitate.

Femeia a fost acuzată de furt

Doar că fostul concubin a realizat ce s-a întâmplat și a hotărât să anunțe autoritățile. Așa se face că gestul banal al femeii a ajuns în atenția polițiștilor. Ca să nu intre în bucluc, Anamaria V. a recuperat plăcuța din locul în care o aruncase și a predat-o anchetatorilor. Cu toate acestea, ea a fost acuzată de furt calificat și s-a ales cu un dosar penal.

Audiată, ea a recunoscut totul și chiar a menționat în fața polițiștilor că a dorit să se răzbune pe fostul concubin, întrucât a contribuit cu bani la achiziția acelui autoturism. Doar că toată povestea s-a terminat abia luna aceasta, când procurorii au considerat că gestul femeii are o gravitate redusă, iar așa-zisul furt nu prezintă un pericol social major. Așa se face că procurorii au dispus renunțarea la urmărire penală, iar Anamaria V. a scăpat de orice răspundere.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...