joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTUtilajele Urban Serv au ieşit pe străzile municipiului

Utilajele Urban Serv au ieşit pe străzile municipiului

Utilajele Urban Serv au ieșit, încă de dimineață, pe străzile municipiului. De asemenea, reprezentanții societății au precizat că se va interveni și în cartierele din municipiul Botoșani.

Potrivit directorului general Urban Serv, Gabriel Tanasă, au fost scoase toate utilajele care sunt în parcul auto, respectiv 10 destinate carosabilului și patru pentru trotuare.

„Se circulă în condiții de iarnă, nu au fost raportate probleme, s-a circulat normal în municipiu. Nu au fost înregistrate evenimente rutiere. Momentan, am acționat pe străzile principale, conform careului de salubrizare”, a declarat Gabriel Tanasă.

În momentul de față, încă se intervine pe străzile din municipiul Botoșani, astfel că momentan nu se cunoaște cantitatea de material antiderapant folosită.

Recent, primarul municipiului, Cosmin Andrei, le transmitea botoșănenilor să fie răbdători. Asta deoarece utilajele de deszăpezit nu pot acționa în același timp pe toate străzile din municipiu.

“Avem un număr la dispecerat, care este disponibil non-stop. Pe site-ul societății Urban Serv este afișat numărul de la dispecerat unde putem primi sesizări intervențiile pe care le reclamă cetățenii, dacă va fi cazul. Foarte important, trebuie să știe botoșănenii că nu putem acționa concomitent pe toate străzile din municipiul Botoșani. Avem o ordine de priorități.

Dacă vor fi precipitații vom interveni pe: intrările în oraș, drumuri în pantă, accesele la școli, spitale, intersecții, străzi principale. Ajungem și în cartiere, dar trebuie să aibă răbdare să finalizăm întâi aceste artere, care sunt o prioritate pentru noi”, a precizat Cosmin Andrei.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...