spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTO firmă din Botoșani a început să proiecteze clădiri pentru structurile Ministerului...

O firmă din Botoșani a început să proiecteze clădiri pentru structurile Ministerului Afacerilor Interne

O firmă din Botoșani se va ocupa de proiectarea viitorului sediu al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, instituție condusă tot de un botoșănean, colonelul Mihail Cristian Amarandei.

Este vorba despre societatea Corams Grup SA, care a fost desemnată câștigătoare în urma unei achiziții directe. Valoarea estimată a achiziției a fost de 125.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și suma finală, fiind vorba despre echivalentul a peste 25.000 de euro, la cursul actual.

Societatea botoșăneană va trebui să asigure serviciile de proiectare, faza studiu de fezabilitate, elaborarea temei de proiectare, studiul geotehnic și studiului topografic, obținerea avizelor/acordurilor pentru desființarea corpului a două corpuri de construcții respectiv construirea unui sediu cu șase nivele (n.r. demisol, parter și patru etaje), cu o amprentă la sol de 660 metri pătrați și o suprafața desfășurată de 3.960 metri pătrați.

Firma a obţinut un proiect şi pentru Palatul Administrativ din Iaşi

Interesant este că anul acesta Corams Grup SRL Botoșani a obținut inclusiv realizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru renovarea energetică a Palatului Administrativ Iași, lucrare realizată de Instituția Prefectului Iași.

Și nu este vorba de singurele lucrări în colaborare cu structurile Ministerului Afacerilor Interne. Asta pentru că societatea din Botoșani a realizat inclusiv proiectul tehnic și detaliile de execuție pentru extinderea și modernizarea sediului Poliție Orașului Murgeni, lucrare realizată de Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Firmă cu un singur angajat

Societatea Corams Grup STL a fost înființată în anul 2010, are sediul social în Botoșani, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 85 și se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe, dar și de activități de arhitectură. Asociatul unic și administratorul firmei este Cosmin Mihai Corduneanu, care se regăsește și în Dulceața Florilor Cooperativă Agricolă (membru cooperator fondator 20%) și Corduneanu Cosmin-Mihai Întreprindere Individuală (titular întreprindere individuală). În anul 2021, societatea Corams Grup a declarat un angajat, profit de aproape 60.000 de lei și cifra de afaceri peste 217.000 de lei, profitul și cifra de afaceri fiind în scădere față de anul precedent.

Potrivit Confidas.ro, compania Corams Grup SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 635.067 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Blândești, Comuna Celepnița, Comuna Cristești, Primăria Curtești, Comuna Frumușica, dar și altele.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...