vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTTânărul care a încercat să fugă de poliție, a murit după aproape...

Tânărul care a încercat să fugă de poliție, a murit după aproape trei luni de chin (video)

Tânărul care a fost victima unui accident rutier grav, cu poliția pe urme, a decedat duminică dimineață. În vârstă de 25 de ani, botoșăneanul a decedat după o comă de aproape trei luni. 

Tânărul a intrat într-o comă profundă imediat după producerea accidentului. Acesta a fost transferat într-o casă de îngrijiri, iar din păcate, duminică dimineață inima a încetat să mai bată. “O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe!”, este mesajul unei rude de-ale tânărului.

Acesta a fost victima unui cumplit accident de circulație la finele lunii septembrie.

Accidentul a avut loc la finalul lui septembrie în zona localităţii Ripiceni, pe DN 24 C. Tânărul de 25 de ani, din comuna Mihălășeni, a fost găsit încarcerat în autoturismul Mercedes Benz pe care îl conducea. Autoturismul, cu volan pe dreapta, rula cu viteză foarte mare. La un moment dat, maşina condusă de acesta cirula pe contrasens, unde a fost cât pe ce să izbească o altă maşină. În maşină nu erau alţii decât poliţişti de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO). Oamenii legii au reuşit să evite impactul, după care au întors maşina şi au plecat în urmărirea Mercedesului.

Tânărul a apăsat însă pedala de acceleraţie la maxim şi a reuşit să scape de urmăritori după câţiva kilometri. La un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului şi maşina a ieșit de pe carosabil și a lovit violent un copac.

La faţa locului au ajuns şi pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești. Aceştia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Tânărul nu a avut nicio șansă

După ce a fost supus la mai multe investigaţii de specialitate, s-a decis trimiterea lui la Spitalul Județean Suceava. „Pacientul din accident a fost sedat, intubat şi ventilat, în comă de gradul III. Prezenta un traumatism cranian acut, traumatism cranio-facial, traumatism toracic, cu contuzie pulmonară. A fost direcţionat către neurochirurie Suceava. Ulterior a fost transferat iar la Botoșani și apoi transferat într-un centru de îngrijiri”, a spus un medic botoșănean. Prognosticul a fost din start extrem de rezervat din cauza leziunilor craniene.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...