duminică, februarie 5, 2023
AcasăLocalSpectacol pentru cei mici la Teatrul Vasilache

Spectacol pentru cei mici la Teatrul Vasilache

Cei mici sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la Teatrul “Vasilache”, la un spectacol dedicat lor. Este vorba despre “Ursul păcălit de vulpe”, de Ion Creangă.

Piesa poate fi vizionată joi, 12 Ianuarie, de la ora 18. De asemenea, cei mici o pot viziona și sâmbătă, de la ora 11, iar duminică duminică la orele 11.00 și 12.30.

Dramatizarea scenică, adaptarea și regia aparțin lui Valentin Dobrescu, scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica Mihaelei- Doina Macovei-Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Florin Iftode; Andrei Bordianu; Renata Voloşcu; Pavel Petraşi; Oana Asofiei; Marius Rusu şi Alin Gheorghiu.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul  Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu    Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Recomandat preșcolarilor și școlarilor mici. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
-3.9 ° C
-2.4 °
-3.9 °
78 %
3.1kmh
100 %
Dum
-2 °
lun
-3 °
mar
-3 °
mie
-2 °
joi
-3 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Ori au făcut prea multe bile, ori noaptea umblă pe străzi, în grup, ca elefanții. Altă explicație nu este.

EDITORIAL

Anul trecut guvernul condus de generalul ăăăă… ăăăă… Ciucă a dat ordonanță că gata, nu se mai fac angajări la stat. Atâta s-a bătut...

GÂNDUL ZILEI

De ce plâng chitarele Știu doar felinarele Că ele aduc necazul Când ard de pomană gazul... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...