duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăLocalCrimă oribilă în judeţ. Autorul este în libertate

Crimă oribilă în judeţ. Autorul este în libertate

Descoperire macabră în curtea unei gospodării din judeţ. Localnicii au descoperit o crimă oribilă în zorii zilei.

Incidentul groaznic a avut loc în comuna Călărași, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Localnicii au descoperit în curtea casei unui vecin trupul acestuia, decapitat. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, locuia singur, iar sâmbătă dimineaţă a fost vizitat de fratele său. Acesta i-a găsit, însă trupul într-o baltă de sânge, cu capul pur și simplu detașat de corp. Omul a sunat speriat la 112, fiind anunţate Poliţia şi Ambulanţa.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic. „Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul la faţa locului”, spus un medic din cadrul SJA Botoşani.

Autorul este în libertate

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, criminalişti, dar şi un procuror. „Cercetările continuă sub coordonarea procurorului desemnat pentru identificarea persoanei suspectă de comiterea faptei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Oamenii legii au împânzit zona şi încearcă să identifice autorul crimei cumplite, care acum este în libertate. Potrivit acestora, există un cerc de suspecți şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Din câte se pare, victima a petrecut cu mai multe persoane în noaptea precedentă în propria casă. S-au consumat cantităţi apreciabile de băuturi alcoolice. Ulterior, este posibil ca între bărbat şi unul dintre invitaţi să fi izbucnit un conflict, care a fost urmat de agresiune.

Victima a fost supusă unei agresiuni extreme, capul fiind complet detaşat, fiind găsit la câţiva metri de corp. Criminaliştii presupun că acesta a fost decapitat cu un hârleţ.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
-0.5 ° C
0.6 °
-0.6 °
87 %
0.9kmh
12 %
Dum
2 °
lun
3 °
mar
3 °
mie
6 °
joi
5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Soluții verificate din vechime pentru cei care vor să rezolve problema cu partenerele de viață.

EDITORIAL

O publicație în care, ce-i drept, nu prea am încredere, „Puterea” se numește, titra cu litere de-o șchioapă acum la început de an cum...

GÂNDUL ZILEI

Mândra cu poalele-n brâu Spală rufele la râu Și la fel face tot satul Că-i scump tare kilowattul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...