spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTPrincipalul suspect în cazul crimei cu hârleţul a fost arestat (video)

Principalul suspect în cazul crimei cu hârleţul a fost arestat (video)

Principalul suspect în cazul crimei cu hârleţul de la Călăraşi a fost arestat. Este vorba despre naşul de cununie al victimei, care va petrece următoarele 30 de zile după gratii. 

Potrivit anchetatorilor, autorul nu a vrut să dea niciun fel de declaraţii nici în faţa procurorului, pentru a-si explica în vreun fel gestul oribil.

Bărbatul a fost reținut în urma audierilor din noaptea de sâmbătă spre duminică. Duminică dimineaţă acesta a fost prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, iar magistraţii au decis arestarea lui preventivă.

Crima a avut loc în comuna Călărași, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Victima, în vârstă de 54 de ani, locuia singură, iar sâmbătă dimineaţă a fost vizitată de fratele său. Acesta i-a găsit, însă, trupul într-o baltă de sânge, cu capul pur și simplu detașat de corp. Omul a sunat speriat la 112, fiind anunţate Poliţia şi Ambulanţa.

Percheziţii la casa suspectului 

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă zeci de polițiști din toate structurile IPJ Botoșani au împânzit zona crimei în căutarea autorului. Potrivit anchetatorilor, de la fața locului au fost ridicate un hârleț, o coasă și o toporișcă, toate pline de sânge.

Percheziţii au avut loc şi la casa naşului victimei, cu care se pare că cel din urmă a petrecut în ultima zi de viaţă.

“Dimineaţă a fost pe la mine băiatul meu (n.r., principalul suspect). L-am întrebat unde a fost ieri şi mi-a spus că s-a întâlnit cu finii. Mi-a spus că pe finul l-a dus acasă, era beat. A strigat şi un băiat de acolo că a căzut jos (n.r., victima), că el singur nu putea să-l ducă. Mi-a spus că împreună cu acel băiat l-au dus acasă (…) Nu cred că ar fi putut să-i facă ceva, erau în relaţii bune, se cinsteau. Când a venit dimineaţă nu era murdar de sânge, nu nimic, nu era agitat, era treaz”, a spus tatăl naşului.

Sâmbătă, naşul a fost însoţit de mascaţi la poliţie, la început având calitatea de martor. Oamenii legii aveau, însă, motive să creadă că bărbatul este autorul crimei. 

crimei de la Călăraşi

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...