spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTPoştăriţă concediată după ce a lăsat un sat fără pensii şi alocaţii

Poştăriţă concediată după ce a lăsat un sat fără pensii şi alocaţii

Noi măsuri au fost luate de reprezentanţii Poştei Române după ce sute de oameni din judeţ au fost lăsaţi fără bani. Astfel, o angajată de la Oficiul Poştal din Drăguşeni va fi concediată. Femeia, în vârstă de 25 de ani, este considerată a fi responsabilă de dispariţia pensiilor şi a alocaţiilor pentru copii.

Comisia de disciplină a Oficiului Judeţean de Poştă Botoşani a propus, pe baza rezultatelor controlului efectuat, concedierea oficiantei poştale.

Un angajat de la Oficiul Poştal Drăguşeni şi-a pus capăt zilelor

Faptele au ieşit la iveală în luna ianuarie. Atunci un poştaş şi-a pus capăt zilelor după ce a fost acuzat că a lăsat oameni fără banii din pensii şi indemnizaţii.

Bărbatul, de 50 de ani, era poştaş la Oficiul Poştal din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani, de aproximativ 25 de ani. În ultima perioadă, însă, mai mulţi localnici din comună îi acuzau pe angajaţii că nu au livrat banii oamenilor înainte de Crăciun. Multora nu le-au adus pensiile chiar cu o lună înainte. În urma acestor acuzaţii reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au demarat o anchetă.

În urma acestor acuzaţii şi reprezentanţii Poştei au demarat o anchetă. Din primele informaţii, se pare că oamenii care au reclamat aceste fapte au avut dreptate. Mai mult, prejudiciul a fost de 137.000 de lei. 

Potrivit unor surse din anchetă, factorul poştal şi-a recunoscut vinovăţia, dar nu a motivat în niciun fel fapta sa. Acesta a spus de mai multe ori că a greşit şi chiar s-a angajat că va aduce banii în decurs de câteva zile. În dimineaţa zilei de 4 ianuarie, însă, acesta a fost găsit spânzurat în podul casei.
Colega sa, bănuită de unii localnici că ar fi fost şi ea vinovată, le-a spus anchetatorilor că ia vina asupra ei, dacă este nevoi. Aceasta nu a motivat în vreun fel afirmaţia.
Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
12.6 °
10.6 °
66 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...