spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTPolițiștii au descins în preajma cluburilor și discotecilor. Val de acțiuni organizate...

Polițiștii au descins în preajma cluburilor și discotecilor. Val de acțiuni organizate în județ

Mai multe localități din județ au fost scena unor controale organizate de polițiști. Nu au scăpat de verificări cluburile, discotecile și barurile din municipiu. Totul s-a întâmplat în weekend, iar amenzile au curs cu nemiluita.

Descinderi în preajma cluburilor și discotecilor din Botoșani

Duminică, pe 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională, în zona cluburilor, barurilor și discotecilor, din municipiul Botoșani. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, în cadrul activităților au fost controlate peste 50 de autovehicule și opt obiective economice. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, dintre care șase au fost pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială. Totodată, au fost constatate două infracțiuni, una de lovire sau alte violențe și o infracțiune la regimul rutier. La activități au participat și jandarmi.

Filtre organizate în trafic la Ștefănești

La data de 11 februarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat și ei o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare nerespectarea regimului legal de viteză. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 50 de persoane și au fost controlate 40 de autovehicule. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Controale și în Săveni

Sâmbătă, pe 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 60 de persoane și au fost controlate 56 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, au fost aplanate două conflicte și au fost avertizate cu privire la modul de comportare patru persoane.

Acțiune de trei ore  în zona Darabani

Duminică, pe 12 februarie 2023, în intervalul orar 08:00-11:00, polițiștii din cadrul poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au acționat și ei pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul activităților desfășurate au fost fost legitimate 31 de persoane și au fost controlate 23 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Totodată, au fost reținute patru permise de conducere.

În zilele de 11 și 12 februarie 2023, polițiștii botoșăneni au intervenit la 81 de evenimente sesizate prin apel 112, iar în urma activităților specifice desfășurate în aceste zile au fost aplicate 261 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 82.000 de lei.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...