joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocal BTRăfuială cu cuțite la Mall (video)

Răfuială cu cuțite la Mall (video)

Un incident deosebit de grav a avut loc miercuri după-amiază în punctul zero al municipiului Botoșani.

Un conflict grav s-a iscat între mai multe persoane la ultimul etaj al Mall-ului Uvertura. Unul dintre cei implicați a scos un cuțit și a atacat mai multe persoane, iar ulterior a reușit să fugă până la sosirea poliției.

Apelul la 112 a fost făcut de către angajații mall-ului, iar toți clienții din complexul comercial au ieşit în stradă de urgență.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție inclusiv cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale, mascații, dar și mai multe ambulanțe.

Din fericire, nu au existat victime, unul dintre cei implicați în scandal fiind ridicat imediat de polițiști și dus la sediul IPJ pentru a da declarații. Acum, oamenii legii îl caută pe agresor.

Potrivit unui comunicat al IPJ Botoşani, în jurul orei 17:00 polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta Uvertura Mall are loc un conflict între mai multe persoane.

Forțele de ordine care s-au deplasat la fața locului au aplanat conflictul, iar o parte dintre persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției. Din primele date, se pare ca în timpul conflictului unul dintre cei implicați ar fi avut asupra sa un cuțit, tip briceag, cu care i-ar fi amenințat pe ceilalți, fiind deposedat de acesta, până la sosirea polițiștilor. „În acest moment se cunoaște identitatea tuturor persoanelor implicate și urmează ca în funcție de cercetări, față de acestea să fie dispuse măsuri legale”, au precizat poliţiştii botoşăneni.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.6 ° C
7.8 °
6 °
95 %
1.8kmh
100 %
joi
8 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
14 °
lun
13 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...