vineri, iunie 9, 2023
AcasăLocalElevi premiați la Olimpiada Națională Interdisciplinară Științele Pământului

Elevi premiați la Olimpiada Națională Interdisciplinară Științele Pământului

Etapa națională a Olimpiadei Interdisciplinare Științele Pământului s-a desfășurat în perioada  4-7 mai 2023, la Slatina, județul Olt.

Județul Botoșani a fost reprezentat de un lot de 4 elevi din municipiile Botoșani și Dorohoi, însoțit de doamna profesor Geanina Gheorghiță.

Toți elevii s-au întors cu premii și mențiuni: 1 Mențiune ME, și trei premii speciale oferite de Societatea de Geografie din România:

  • Malanca Daniel – clasa a XII-a,  Menține ME și calificare în lotul international Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani (prof.coordonatori Chitac Dan, Guceanu Constantin, Mitelu Cătălina, Zbughin Violeta) .
  • Munteanu Radu Ovidiu – clasa a XI-a, Premiul Special, Liceul ”Regina Maria” Dorohoi (prof.coordonatori Borșan Aurica, Sandu Mariana, Cercel Elena, Gheorghiță Geanina Paula)
  • Anisie Tudor – clasa a IX-a , Premiul Special, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani (prof.coordonatori Pintilei Aurelian, Guceanu Constantin, Mitelu Cătălina, Cimpoeșu Gabriel)
  • Muraru Alexia – clasa a X-a, Premiul Special, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani (prof.coordonatori Pintilei Aurelian, Guceanu Constantin, Huțanu Liviu, Cimpoeșu Gabriel).

 

Mutumim doamnei profesor însoțitor pentru implicarea și dăruirea în coordonarea lotului de geografie la etapa națională.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani felicită toți elevii participanti, părinții acestora și cadrele didactice coordonatoare pentru rezultatele și munca depusă!

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
29.6 ° C
29.6 °
29.6 °
57 %
1.5kmh
100 %
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
20 °
lun
12 °
mar
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

La cum e traficul acum, îți trebuie ceva de citit care să nu te înveselească prea tare.

EDITORIAL

Când mă gândesc la greva generală din învățământul românesc, îmi vine în minte un neaoș banc autohton cunoscut de multă lume, dar interpretat până...

EPIGRAMA ZILEI

Marea mea nedumerire Tot nu s-a elucidat: Oare lanțul de iubire Poate fi sudat? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...