spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTDirectorul Filarmonicii a trecut de evaluarea anuală. A obţinut notă maxima

Directorul Filarmonicii a trecut de evaluarea anuală. A obţinut notă maxima

Directorul Filarmonicii ,,George Enescu” Botoșani, Mirel Manea, a promovat evaluarea anuală cu nota maximă.

Marți, 16 mai, acesta a prezentat raportul de activitate pentru perioada iulie-decembrie 2022 și a susținut un interviu în fața unei comisii de specialitate. Directorul a obținut la ambele probe nota 10, rezultat care îi permite continuarea activității de management, mandatul lui fiind până în 2026.

Managerul Filarmonicii spune mandatul a fost o provocare încă de la bun început, dar este mândru că a reușit să ridice gradul de ocupare al prezenței publicului la concerte de la 30%, cât era înainte de preluarea mandatului, la peste 95%. De asemenea, a dublat venitul propus pentru primul an în proiectul de management.

„Rezultatul evaluării reflectă în mod obiectiv munca noastră”

,,Consider că rezultatul evaluării reflectă în mod obiectiv munca noastră”, a spus managerul Filarmonicii, Mirel Manea. Acesta a mai adăugat că ,,nota 10, primită la evaluarea anuală, e o muncă de echipă, datorată artiștilor de la Filarmonica Botosani”.

Rezultatul final al evaluării managementului lui Mirel Manea va fi supus aprobării Consiliului Local al Municipiului Botoșani, în ședința ordinară.

Mirel Manea este director al Filarmonicii din vara anului trecut. Acesta a promovat concursul organizat pentru această funcţie, după ce contracandidatul său a fost eliminat pentru plagiat.

Mirel Manea a făcut parte din cele mai cunoscute orchestre din Italia

Mirel Manea, prim trompetist în cadrul orchestrei Filarmonicii Botoşani, a cântat alături de nume mari ale muzicii clasice universale și a făcut parte din cele mai cunoscute orchestre din Italia.

Acesta a cântat cu artiști de renume, de la Zuchero la Lucio Dala sau Gheorghe Zamfir, însă cel mai special moment al carierei a fost dat de invitația de a susține un recital la Vatican, pentru Papa Ioan Paul al II-lea. Trompeta lui Mirel Manea se aude în cluburi sau concerte profesioniste, în sala Filarmonicii de Stat sau pe CD-uri, muzica sa fiind drumul către magia sunetului de calitate.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...