marți, aprilie 16, 2024
AcasăLocal BTCe platforme de streaming sunt disponibile în România și cât costă abonamentul...

Ce platforme de streaming sunt disponibile în România și cât costă abonamentul lunar

Platformele de streaming au devenit mai populare ca niciodată în ultimii ani, oamenii preferând să stea în casă și să vizioneze filmele sau serialele preferate. Pe piața din România – deși nu la fel de vastă ca cea globală – utilizatorii au la dispoziție mai multe variante pentru a urmări peliculele favorite.

Iată care sunt platformele de streaming din România, ce oferă și care este prețul unui abonament.

Netflix

Este unul dintre cele mai populare servicii de streaming în România ce avea în anul 2020, 464.000 de abonați, potrivit datelor European Audiovisual Observatory.

Potrivit Netflix, platforma se laudă cu o bibliotecă extraordinar de bogată, cu programe originale Netflix premiate, lungmetraje, documentare, seriale, animeuri și multe altele.

Pe Netflix sunt disponibile 3 tipuri de abonament:

– Abonamentul Minim – 4,99 euro / lună

– Abonamentul Standard – 9,99 euro / lună

– Abonamentul Premium – 11,99 euro / lună

Recent,  Netflix a decis că abonații din România care folosesc la comun contul platformei de streaming în afara locuinței personale vor trebui să plătească o taxă de 2,99 euro/lună. Abonații vor fi anunțați printr-un email că persoanele care se află în afara locuinței trebuie să utilizeze propriul cont. Decizia a fost luată pentru a putea continua investițiile în producțiile de filme și seriale noi, spune Netflix.

HBO Max

Al doilea serviciu de streaming popular în România este HBO Max, care poate fi achiziționat direct de pe platformă sau prin operatorii autorizați. Aici găsim doar două tipuri de abonament. Lunar sau anual.

– Abonament Lunar – 4,99 euro

– Abonament Anual – 39,90 euro

Poți viziona HBO Max pe iPhone și iPad, telefonul și tableta Android, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5 și PS4, iar în viitor va fi disponibil și pe alte dispozitive, potrivit euronews.ro.

MUBI

MUBI este o platformă de streaming mai puțin cunoscută în țara noastră. Aceasta oferă în fiecare lună o selecție de 30 de filme, incluse pe platformă timp de 30 zile. În fiecare zi, filmele vechi sunt înlocuite de cele noi.

Mubi se axează în mare parte pe filme nișate, clasice, independente și de festival. Pe platformă se regăsesc însă și filme românești. Utilizatorii noi vor putea încerca gratuit serviciul de streaming timp de 7 zile.

– Abonamentul lunar – 11,99 euro

– Abonament anual – 97,40 euro.

Amazon Prime

Amazon Prime este o platformă de streaming care a intrat destul de recent în piața din România. Vizionează pe web sau cu aplicația Prime Video pe telefon, tabletă sau pe anumite modele de Smart TV. Poți utiliza până la 3 dispozitive simultan.

Utilizatorii noi vor putea viziona Amazon Prime Video pentru 7 zile gratuit. Platforma poate fi accesată web sau cu aplicația Prime Video pe telefon, tabletă sau pe anumite modele de Smart TV. Poți utiliza până la 3 dispozitive simultan.

Utilizatorii noi vor putea viziona Amazon Prime Video pentru 7 zile gratuit. Platforma poate fi accesată web sau cu aplicația Prime Video pe telefon, tabletă sau pe anumite modele de Smart TV. Poți utiliza până la 3 dispozitive simultan.

Abonamentul este de doar 2,75 euro pe lună.

Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele.

Disney+ este disponibil pe telefoane mobile, browsere, console gaming, dispozitive set-top box și televizoare smart.

– Abonament lunar – 5,99EUR

– Abonament anual – 59.98EUR

SkyShowtime

SkyShowtime este cea mai nouă platformă de streaming care și-a anunțat lansarea oficială în România în luna februarie a acestui an.

SkyShowtime este un serviciu de streaming nou care aduce în același loc cele mai cunoscute studiouri din lume, de la Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios și Peacock, până la Nickelodeon, SHOWTIME, Paramount+ și Paramount Pictures.

SkyShowtime acceptă dispozitive mobile; browsere web; dispozitive de decodare și televizoare inteligente.  Utilizatorii pot încearca gratuit serviciul timp de 7 zile, iar abonamentul lunar este de 3.99 euro.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
25.6 ° C
25.6 °
19.6 °
44 %
1.8kmh
64 %
mar
27 °
mie
9 °
joi
6 °
vin
12 °
sâm
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Și se plâng oamenii că nu sunt parcări în oraș. Iată că sunt, dar nu știu ei să le identifice.

EDITORIAL

De ceva timp suntem efectiv striviți de campania electorală, iar cei care visează la un nou mandat nu au pierdut ocazia de a ieși...

EPIGRAMA ZILEI

Cazul e nemaipomenit Și m-a lăsat fără cuvinte : Primul din clasă la tocit Spun toți că-i ... brici la minte!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...