4 × four =

A password will be e-mailed to you.

Plan roşu de intervenţie în Suceava, după ce un autocar in care se aflau mulţi copii s-a răsturnat. La locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe şi o maşină pentru transport victime multiple. Din primele informaţii se pare că nu sunt victime încarcerate.

16 copii şi un adult vor fi transportaţi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Primăria localitatii Dărmăneşti a pus la dispoziţie 2 microbuze pentru transportul celorlalte persoanele la o cabană din localitatea Călineşti.

Un accident în care a fost implicat un autocar în care se aflau 43 de copii şi 7 adulţi s-a petrecut duminică seara, în localitatea Dărmăneşti, informează ISU Suceava.

Din primele informaţii, nicio persoană nu a rămas încarcerată, conform sursei citate.

La locul accidentului au fost trimise o descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care implică suplimentarea echipajelor medicale, a menţionat sursa citată.

Echipe de polițiști sunt la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Suceava, traficul este blocat pe DN2E85 Suceava –Siret, pe raza comunei Dărmăneşti, din cauza unui autocar care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...