vineri, martie 29, 2024
AcasăNaționalAtacuri de la purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere

Atacuri de la purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a reacţionat după miile de recenzii şi mesaje negative primite de Poliţia Română pe pagina sa de Facebook, spunându-le oamenilor care critică poliţiştii să apeleze la altcineva când vor avea nevoie de ajutor. Brigada Rutieră a transmis, ieri dimineaţă, că se delimitează de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal.

„Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Politia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă va înşela, la accidentele rutiere, când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, este mesajul purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Brigada Rutieră a transmis, însă, ieri dimineaţă, că se delimitează de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal, şi dă asigurări că va rămâne în slujba cetăţenilor indiferent de situaţie. „Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie”, spune Brigada Rutieră.

După mesajul lui Ovidiu Munteanu, internauţii au început să lase cometarii pe pagina lui de Facebook. „Mi-ar plăcea ca, luna viitoare când bagă cardul în bancomat să-i apară pe ecran: aici nu «e» bani, mergi la o mătușă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”, a comentat un internaut.

În ultimele două zile, Poliţia Română a primit mii de recenzii negative pe pagina sa de Facebook, asta după ce poliţiştii au reţinut plăcuţele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, precum şi permisul şoferului cu maşina înmatriculată în Suedia.

 

Cine este Ovidiu Munteanu

 

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, este un motociclist împătimit, membru în clubul Blue Knights, dar şi un admirator al dacilor, tradiţiilor şi al mareşalului Ion Antonescu, din care postează citate.

Conform paginii sale de Facebook, Ovidiu Munteanu este membru al unui club de motociclişti şi se declară îndrăgostit de România şi de tradiţiile sale.

De asemenea, el postează citate motivaţionale, inclusiv din mareşalul Ion Antonescu.

Unul din ele este celebra declaraţie a lui Ion Antonescu, „Ostaşi, vă ordon, treceţi Prutul”, prin care România a fost angajată în al Doilea Război Mondial de partea Germaniei.

 

Poliția neagă că s-a răzbunat pe internauţi

 

Poliţia Română a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook, că pagina instituţiei a primit multe recenzii şi comentarii negative, dar conturile utilizatorilor nu au fost raportate pentru acest lucru. „Pe această pagină au fost primite, în ultimele zile, foarte multe recenzii şi comentarii negative. Vă asigurăm că nu am raportat pe nimeni pentru recenzia făcută. Conform regulilor platformei Facebook, oricine poate raporta un profil de utilizator. Recenziile făcute pe această pagină sunt publice şi orice utilizator de Facebook le poate raporta!”, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al Poliţiei Române.

Instituţia afirmă că, în ciuda faptului că unele recenzii şi comentarii conţineau referiri politice sau exprimări licenţioase, au ales ales să respecte dreptul la libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi nu le-au cenzurat, şters sau ascuns.

Poliţia transmite că pentru siguranţa oamenilor rămâne prioritară, „indiferent de recenzii, steluţe sau comentarii”.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...