spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăNaționalTentativa de ASASINARE a lui Liviu Dragnea: SPP nu a fost sesizat/...

Tentativa de ASASINARE a lui Liviu Dragnea: SPP nu a fost sesizat/ Parchetul General: Nu există şi nu a existat vreun dosar

Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP) nu a fost sesizat referitor la o posibilă tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.

„SPP nu a fost sesizat pe niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea în declaraţia de marţi, cu privire la ameninţare şi atentat”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.

În ultimii ani, preşedintele PSD nu a mai beneficiat de paza şi protecţia ofiţerilor SPP, el lansând în această perioadă critici la adresa directorului SPP Lucian Pahonţu.

Întrebat la începutul lunii august 2018 mai este păzit de cineva, Dragnea a răspuns negativ. „Nu (nu mă păzeşte nimeni – n.r.). Persoană fizică aşa, de capul meu. Domnule, nu ştiu dacă e în regulă, dar iertaţi-mă, nu am nimic cu 99% din ofiţerii SPP. Atâta timp cât Pahonţu e acolo, eu nu am încredere. Principala sa preocupare era să facă raportare la fiecare ofiţer care îl însoţea. La SIE, de al 286 de milioane la 270 milioane de lei, la STS de la 332 milioane lei la 309 milioane lei”, a mai spus liderul PSD, la Antena 3.

Parchetul General anunţă că nu are pe rol vreun dosar privind presupusa tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea

Procurorul general Augustin Lazăr a refuzat, miercuri, să declare dacă Parchetul General a avut sau are în cercetare o posibilă cauză referitoare la presupusa tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea, precizând că nu dă interviuri în faţa instituţiei.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) nu există şi nu a existat vreun dosar referitor la o presupusă tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii biroului de presă al instituţiei.

Reprezentanţii Biroului de informaţii şi relaţii publice al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) au precizat, pentru MEDIAFAX, că pe rolul Parchetului nu a existat şi nici nu există vreo anchetă referitoare la spusele preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat o tentativă de asasinat anul trecut.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume. „Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD spune că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele. „Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine”, a mai spus Dragnea.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...