five × one =

A password will be e-mailed to you.

Ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete, a demisionat, informează ieri un comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei. „Ministrul Cercetării şi Inovării, prof. dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în această dimineaţă (n.r. – ieri dimineaţă) mi-am depus demisia la Cancelaria premierului. Demisia mea este irevocabilă şi cel puţin la acest moment nu va face subiectul unei conferinţe de presă”, precizează sursa citată.

Mai mulţi dintre liderii PSD ar fi avut nemulţumiri în legătură cu activitatea mai multor miniştri, printre care se număra şi Nicolae Burnete.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, ieri, că nu se poate discuta deocamdată de o posibilă remaniere guvernamentală, deoarece nu s-a făcut încă evaluarea fiecărui ministru. Ea a spus că o decizie va fi luată abia în urma acestei evaluări, care va avea loc „curând”. Premierul mai spune că a vorbit cu Nicolae Burnete, dar a evitat să detalieze motivele care au dus la plecarea acestuia.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...