spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăNaționalLiderul unui cunoscut clan mafiot a făcut INFARCT şi a murit în...

Liderul unui cunoscut clan mafiot a făcut INFARCT şi a murit în Penitenciarul Găeşti

Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit la Spitalul Orăşenesc din Găeşti unde a fost adus după ce i s-a făcut rău în Penitenciarul din Găeşti, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Florin Ispas, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatului i s-a făcut rău luni seara, în jurul orei 21.

“Unei persoane private de liberatate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Găeşti unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat Ispas.

La rândul său, directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

“El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi a presimţit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanţă le-a spus cadrelor medicale “Aveţi grijă că eu mor”.

Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găeşti unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

Săptămâna viitoare, Ion Duduianu urma să intre în comisia de eliberare condiţionată.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...