11 − seven =

A password will be e-mailed to you.

Mai multe persoane au participat, sâmbătă seară, la un protest în faţa Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, cerând demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, rector autosuspendat al instituţiei, pe care îl acuză că a devenit „sluga” lui Liviu Dragnea. Pe faţada clădirii au fost proiectate mai multe mesaje laser împotriva ministrului.

Protestul a început înainte de ora 19:00 şi a fost organizat de Asociaţia „Evoluţie în Instituţie” care cere demisia ministrului Justiţiei, rector autosuspendat al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Mai multe persoane s-au alăturat protestului, având afişe cu mesaje împotriva lui Tudorel Toader. „Dura lex sed lex, Tudorel – rector ex”, „Tudorele, Cetatea Moldovei îţi cere demisia” sau „Tudorele, reset” sunt câteva dintre mesajele laser proiectate pe clădire.

Organizatorii au precizat că Primăria Iaşi şi Jandarmeria din localitate au fost anunţate despre protest. „Toader nu are ce căuta în această universitate. Nu are ce să caute nici în funcţia de ministru, să plece. Să înţeleagă că nu poate face legi pentru un infractor. A părut la începutul mandatului său de ministru ca un tehnocrat, iar mulţi l-au crezut. Dar s-a văzut că pentru el contează doar să fie sluga lui Dragnea”, a spus unul din iniţiatorii protestului.

În zona universităţii ieşene au venit şi câţiva jandarmi, însă nu au fost înregistrate incidente.

 

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...