spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNaționalTriplu asasinat în Călăraşi. Suspecţii au fost prinşi

Triplu asasinat în Călăraşi. Suspecţii au fost prinşi

Trei persoane au fost omorâte, luni seara, în apartamentul în care locuiau, în municipiul Călăraşi, suspecţi în acest caz fiind trei adolescenţi, în vârstă de 17 ani, care au fugit, după comiterea faptei, cu maşina victimelor. Unul dintre agresori a fost în plasament la familia omorâtă.

Surse judiciare au declarat, luni seara, că suspecţii au fugit cu maşina victimelor, fiind prinşi în trafic şi urmează să fie audiaţi.

Un vecin al victimelor a sesizat că doi bătrâni, respectiv un bărbat de 82 de ani şi o femeie de 80 de ani, împreuna cu fiica lor, de 58 ani, au fost ucişi prin înjunghiere în apartament.

Suspecţi în acest caz sunt trei adolescenţi de 17 ani, care, după comiterea omorului, au furat maşina aparţinând victimelor.

Toţi cei trei suspecţi sunt in custodia poliţiei şi se fac cercetări sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a săvârşit omorul.

Unul dintre adolescenţi a fost în plasament la familia omorâtă. Surse din anchetă mai arată că cei trei erau institutionalizaţi la Centrul de plasament Perişoru, din judeţul Călăraşi.

Aceleaşi surse arată că cei trei adolescenţi ar fi fost consumatori de etnobotanice.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
94 %
2.7kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...