3 + fifteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Deputatul PSD Florin Iordache este acuzat că ar fi repetat semnele obscene de săptămâna trecută, însă de data acesta i le-ar fi adresat prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan. Deputatul USR Iulian Bulai a povestit, într-o postare pe Facebook că Florin Iordache mânca în timp ce făcea gesturi obscene spre Raluca Turcan. „A fost o ședință destul de tensionată. La un moment dat, în urma solicitării celor din opoziție cu privire la prezența în plen a doamnei prim-ministru Dăncilă, domnul Iordache a făcut din nou un gest foarte obscen, în timp ce mânca o plăcintă, la adresa doamnei Turcan. Era un gest zeflemitor, ironic. Să arătăm noi ce putem să facem, noi nu o chemăm pe doamna Dăncilă, indiferent ce faceți voi”, a declarat Iulian Bulai.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri că Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii să ceară în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor sancţionarea deputatului PSD Florin Iordache cu tăierea indemnizaţiei pentru gesturile obscene din Parlament.

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercurea trecută, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...