19 + 8 =

A password will be e-mailed to you.

Odată cu venirea primilor fulgi de zăpadă, Panifcom lansează un nou produs: pâinea care îți aduce un plus de energie în fiecare felie 3 Boabe, 5 Semințe. Produsul inedit, oferit de Panifcom este o pâine integrală care pe lângă faptul ca este sățioasă îți dă și o stare de bine și poftă de viață.

Pâinea 3 Boabe, 5 Semințe  are 400 de grame și este un produs adresat oamenilor activi, fiind sursă de proteine și având un aport de vitamine și minerale esențiale organismului.

Pâinea conține minerale fundamentale pentru organism (calciu, magneziu și potasiu) și este ideală pentru copii, adolescenți, sportivi. . Unul dintre cele mai importante beneficii ale produsului 3 Boabe, 5 Semințe este faptul că este o pâine integrală fiind plămădită din 3 tipuri de făinuri integrale: grâu, secară, ovăz iar în plus are și adaos de 5 semințe: dovleac, floarea soarelui, in, susan, mac.

Noul sortiment de la Panifcom, este o pâine făcută numai din boabe întregi de la 3 cereale integrale: grâu, secară și ovăz. Această pâine păstrează toate elementele nutritive și fibrele aflate în învelișul exterior și mai ales în germenele bobului. Procedeul de fabricație este pa bază de maia fluidă, fermentată 16 ore. Acest procedeu este necesar, atât pentru asigurarea stabilității microbiologice a produsului finit, fără a obliga la folosirea de conservanți, cât și pentru bogăția aromelor rezultate în mod natural din fermentație.

Am adăugat în această pâine semințe de floarea soarelui pentru că sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli.

Semințele de dovleac sunt bogate în grăsimi sănătoase, antioxidanți și fibre și pot oferi beneficii pentru sănătatea inimii și ficatului, în special atunci când sunt amestecate cu semințele de in pe care le-am folosit în pâinea noastră. Semințele de susan au un conținut ridicat de cupru, mangan, calciu, fier, magneziu, zinc plus o serie de vitamine și proteine iar semințele de mac sunt sursă de fibre, ajută la reducerea nivelului colesterolului „rău“.

 

5 beneficii ale consumului de paine 3 Boabe, 5 Semințe

  1. ajută la menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor și la menținerea în stare bună a sistemului circulator.
  2. oferă energia necesară creierului și sistemului nervos
  3. este o sursă de proteine
  4. conține minerale fundamentale pentru organism
  5. contribuie la reglarea funcțiilor intestinale prin conținutul mare de fibre

Toate produsele de panificație Panifcom sunt făcute numai cu maia, asta pentru ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim doar ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune si grijă și astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, deosebit.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în cinci ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor, morărit, panificație, creșterea animalelor, cofetărie-patiserie.

Franzela 3 Boabe, 5 semințe se găsește în majoritatea magazinelor de panificație, din Zona Moldovei.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...