two × 1 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un urs a fost văzut ieri, la prânz, alergând pe străzile din apropierea unui mall, într-o zonă aglomerată din municipiul Braşov. Localnicii au fost anunţaţi prin sistemul RO-ALERT de prezenţa animalului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a transmis un mesaj cu scopul de a înştiinţa populaţia din cartierul Tractorul, unde a fost văzut animalul.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că ursul a fost văzut în mai multe zone din Braşov, iar la ISU au fost primite apeluri în acest sens începând cu ora 12:45. Iniţial, ursul a fost văzut în zona gării, la intersecţia cu bulevardul Alexandru Vlahuţă, apoi au fost primite apeluri de la persoane din zona Străzii „Turnului”, unde se află şi un parc şi un mall.

Ulterior, echipajele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) au depistat ursul în apropierea unei societăţi comerciale, aflată în zona centurii ocolitoare a Braşovului. „Echipajele noastre sunt în zonă, dar se pare că ursul a intrat într-un lan de porumb, deplasându-se spre localitatea Hărman. Echipajele noastre rămân în zonă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...