15 − six =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a acuzat, ieri, că şeful statului Klaus Iohannis s-ar afla în spatele acţiunii din Parlament, spunând că Opoziţia, „după stilul lui Iohannis”, vrea să ia cu japca Parlamentul. Dragnea mai spune că nu se întâmplă nimic fără ştirea preşedintelui. „Nu e prima dată când au cerut revocarea. Ei de fapt nici nu au votat. Astăzi (n.r. – ieri) am văzut o încercare eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului. Vor să ia cu japca şi Parlamentul şi vor să ia şi România. Asta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca casele din Sibiu, aşa vreau să ia şi instituţiile care îl deranjează. Nu se întâmplă nimic fără coordonarea lui Klaus Iohannis. De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali şi unii dintre foşti membri ai PSD se tot lăudat că au sprijinul ui Iohannis şi că îi protejează şi încurajează să preia cât mai mulţi oameni de la conducerea Camerei Deputaţilor”, a declarat Liviu Dragnea.

El a adăugat că a luat în calcul şi faptul că Opoziţia doar se laudă cu numele lui Iohannis. „Este foarte posibil, ei fiind foarte lăudăroşi”, a apreciat Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că ştia de planul celor din opoziţie de a-l revoca din funcţia de preşedinte al Camerei şi a susţinut că acesta a fost pus la cale de Marian Neacşu şi Raluca Turcan.

Liderul PSD a adăugat că este în continuare preşedintele Camerei pentru a duce la capăt nişte proiecte. „Şi după aia mai vedem. Chiar nu îmi place”, a susţinut Dragnea.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...