five + 20 =

A password will be e-mailed to you.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ieri că nu s-a ocupat de revocarea lui Liviu Dragnea, aşa cum au acuzat liderii Puterii, dar crede că încercarea merită reluată şi speră ca Opoziţia să reuşească. „Nu am avut timp de aşa ceva, dar încercarea merită reluată şi sper că Opoziţia va reuşi”, a spus Klaus Iohannis.

De asemenea, preşedintele şi-a exprimat speranţa că Opoziţia va susţine o moţiune de cenzură, adăugând totodată că acesta nu este atributul său. „Opoziţia trebuie să susţină o moţiune de cenzură şi sper să o facă”, a mai spus Iohannis.

De la Bruxelles, premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu are „absolut nicio emoţie” legată de moţiunea de cenzură şi a spus că majoritatea parlamentară este asigurată în Senat şi Camera Deputaţilor. „Nu am pierdut majoritatea din Parlament, nu confundaţi cele două locuri din Camera Deputaţilor cu majoritatea, majoritatea înseamnă Senat şi Camera Deputaţilor. Deci, avem susţinerea Guvernului în Parlamentul României şi nu am absolut nicio emoţie legată de moţiunea de cenzură”, a declarat Viorica Dăncilă.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...