20 − nineteen =

A password will be e-mailed to you.

Deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie 1 din Bucureşti, unde a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată, el spunând că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei, iar concluzia sa este că „încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”.

Postarea sa a strâns peste 200 de comentarii, iar internauţii îi spun că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii. „Domnule deputat, acesta este efectul politicii de favorizare, protejare excesivă a infractorilor, a condamnaţilor, în defavoarea şi, mai ales detrimentul victimelor sau păgubiţilor. Pe care partidul din care faceţi parte îl duce la extrem, acum, eliberând condamnaţii”, a comentat internautul Boris Nicolof.

Un mesaj sec a avut şi celebrul poliţist braşovean Marian Godină: „Amnistie şi graţiere”.

În aceeaşi notă a scris pe Facebook şi Ovidiu Cristian Jeder: „Ia mergi la Iordache şi Nicolicea şi te plânge. În drum spre ei treci şi pe la Tudorel, să îşi facă o «ievaluare» a situaţiei, la modul compensatoriu. Carmencita ce păzeşte? Tot cu gazele se ocupă? Eşti supi? Bine ai venit în Statul Paralel, bro!”. În timp ce Ştefan Aurelian Merciu l-a întrebat: „Nu tu ai ridicat ambele mâini la codurile penale şi la legile justiţiei?”

Poliţia Capitalei precizează că „un bărbat care şi-a declinat o calitate oficială” a vrut să asiste, la Secţia de Poliţie 1, la audierea persoanelor implicate într-un incident reclamat de un taximetrist care ar fi fost lovit de un client, însă nefiind apărător al niciunuia dintre cei implicaţi, a fost refuzat. Ulterior, a susţinut că a fost ameninţat pe holul secţiei de poliţie, dar nu a vrut să depună plângere.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...