Dragnea şi-a luat concediu o lună şi a plecat din ţară

0

Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pe întreaga perioadă a lunii ianuarie. „Pe perioada vacanţei parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, scrie în Decizia care a apărut, sâmbătă, în Monitorul Oficial.

Potrivit unor surse din anturajul preşedintelui PSD, acesta urmează să plece din ţară. Liviu Dragnea ar urma să-ţi petreacă o parte din vacanţă în Maldive. Liderul PSD şi-a mai petrecut vacanţa în Maldive şi în vara anului 2017, fiind un împătimit al pescuitului.

Maldive este o ţară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian.

În ultima perioadă, când șeful PSD și-a delegat atribuțiile sau era plecat din țara, se întâmpla ceva. Prin urmare ne putem aștepta la orice, asta pentru că în luna ianuarie ar urmă să fie date Ordonanţele de Urgenţă pentru Codurile penale, posibil și Ordonanţa de Urgenţă pentru amnistie și grațiere, dar va fi și sesiune extraordinară pentru bugetul României.

La celebra Ordonanţă 13, a cărui autor a fost Florin Iordache, Dragnea a premeditat plecarea sa din ţară, astfel încât, la întoarcere, să arunce toată responsabilitatea pe Guvern.

Deja ai votat!
se încarcă...