11 + 13 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

În ziua protestului #șîeu, PSD anunță pe propria pagină de facebook că își ține promisiunile și începe lucrul la autostradă. Cum? Simplu, ministrul transporturilor Răzvan Cuc, a fost la Bacău pentru a inaugura începerea lucrărilor la centura Bacăului, care va fi în regim de autostradă.

La respectivul proiect a mai fost inaugurată odată începerea lucrărilor în 2015, când premier era Victor Ponta, dar firma din Turcia care câștigase licitația a abandonat lucrările pentru că a intrat în faliment în 2017, fiind în litigiu cu statul român.

Realizarea centurii Bacăului costă și mai mult, dacă în 2015 prețul de execuție era 93 milioane de euro, la tăierea asta de panglică a ministrului Cuc lucrarea costă 142 milioane euro. Segmentul respectiv de drum are lungimea de 30,8 km și durata de execuție este trei ani.
Lucrarea respectivă a fost atribuită prin licitație acum o lună, iar angajații firmei constructoare lucrează pe șantier de o săptămână, însă ministrul Cuc a fost astăzi să inaugureze începerea lucrărilor în speranța probabil a avea un contra-argument în fața românilor care protestează astăzi pentru autostrăzi și infrastructură rutieră decentă în România.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...