seven + two =

A password will be e-mailed to you.

Circulaţia în centrul Iaşului a fost blocată, vineri, la ora 15:00, timp de 15 minute, de peste 1.500 de susţinători ai mişcării „România vrea autostrăzi” – „#şîeu”.

Fie că au venit cu maşinile proprii, cu basculante, taxiul sau pe jos, cele peste 1.500 de persoane adunate în Piaţa Palatului Culturii au strigat la unison „şîeu” din dorinţa de a avea nu doar o autostradă care să lege Estul de Vestul ţării, dar şi o infrastructură rutieră asemeni celorlalte state europene. Alte câteva sute de persoane, unii dintre ei angajaţi ai instituţiilor publice, au venit pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt din Iaşi pentru a susţine campania lansată de suceveanul Ştefan Mandachi.

Printre cei care au venit în Piaţa Palatului Culturii s-a aflat şi primarul Iaşului, Mihai Chirica, viceprimarul Gabriel Harbagiu, precum şi primarul PSD din comuna Dobrovăţ, Cătălin Mărtinuş.

Artiştii Ateneului din Iaşi au răspuns şi ei manifestului „#şîeu”. Acţiunii i-au mai răspuns antreprenori, angajaţi din cafenele, baruri, dar şi artişti sau instituţii mass-media locale.

Apreciază calitatea articolului

10 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...