seventeen + fourteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ambasada Danemarcei în România a postat, vineri, pe Facebook, un mesaj ironic despre lipsa autostrăzilor în ţara noastră.

Casual Friday:

– Ci-i cu bandirola albî?

– Îi pientru autostradî…

– Ci autostradî?

– Iegxact!”

Şi Ambasada Suediei la Bucureşti a postat un mesaj cu informaţii despre planul naţional de infrastructură din Suedia, care include şi centura capitalei Stokholm, în lungime de 21 de kilometri, din care 18 prin tuneluri.

Guvernul Suediei a adoptat un plan naţional pentru infrastructură pentru perioada 2018–2029, însumând investiţii totale de 66 miliarde euro în transportul rutier, căi ferate şi transportul maritim. Noul plan naţional reprezintă un pas important către tranziţia spre un stat fără combustibili fosili, o creştere a construcţiei de locuinţe şi îmbunătăţirea condiţiilor pentru mediul de afaceri. Una dintre cele mai ambiţioase componente ale planului este centura capitalei Stockholm. Proiectul a început în 2015 şi va dura până în 2025. Cu 21 kilometri lungime totală, dintre care 18 kilometri în tuneluri, centura va deservi 140.000 vehicule în fiecare zi, circulând pe trei benzi separate per fiecare direcţie”, este mesajul postat de Ambasada Suediei. Misiunea diplomatică adaugă: „Dacă ai 15 minute libere astăzi, poţi urmări raportul video de progres al proiectului, realizat de Administraţia Suedeză pentru Transport”.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...