16 − 10 =

A password will be e-mailed to you.

Persoane necunoscute au intrat, în weekend, în sucursala unei bănci din Târgu Jiu, spărgând un perete, au reuşit să oprească sistemul de alarmă şi au încercat să spargă seiful. Pentru că nu au reuşit, autorii au fugit. O angajată a băncii a sesizat abia luni ce s-a întâmplat şi a sunat la 112.

Tentativa de jaf a avut loc, cel mai probabil, în weekend, când nu era nimeni în bancă.

Cei care au intrat în sucursală au profitat de faptul că banca are un perete comun cu o casă dezafectată, au spart zidul, au distrus sistemul de supraveghere şi au încercat, apoi să fure seiful.

Purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, Corina Scurtu, a declarat,  că o femeie, angajat al băncii, a sunat la 112, luni dimineaţa, anunţând că autorii au încercat să spargă seiful, însă nu ar fi reuşit să fure banii.

„Luni, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Gorj au fost sesizaţi de o lucrătoare din cadrul unei agenţii bancare de pe raza localităţii Logreşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute, prin efracţie şi prin scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmă, au pătruns în interiorul agenţiei. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la fata locului, nu a fost constatată lipsa de bunuri, înscrisuri sau valori”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi încearcă să îi identifice pe autori.

Evenimentul a avut loc, după ce, pe 25 februarie, un bărbat a tâlhărit o casă de schimb valutar din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, după care a fugit. Poliţiştii au instituit filtre la intrarea şi ieşirea din oraş, însă autorul nu a fost prins. Bărbatul avea o glugă pe cap şi, prin ameninţare cu un pistol, ar fi reuşit să fure aproximativ 7.000 de euro.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...