11 − ten =

A password will be e-mailed to you.

Grădiniţa din satul Movila Miresii, judeţul Brăila, a fost distrusă, după o explozie urmată de un incendiu, în urma cărora o parte din acoperiş s-a prăbuşit. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaz.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă este o acumulare de gaz de la o butelie şi apoi un scurtcircuit.

„În prima fază a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună, concomitent cu solicitarea către noi, pe 112, să mergem în sprijin. În momentul în care au ajuns pompierii militari, jumătate din acoperiş era aruncat într-o grădină. Se pare că a fost o acumulare de gaze de la o butelie, că altă sursă de gaze nu există acolo. Explozia a fost urmată de incendiu, a ars acoperişul pe o suprafaţă de 150 mp, au fost afectate tâmplăria de la uşi, ferestre, mobilierul, aparatură electronică”, a declarat Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

El a mai precizat că nu fost victime deoarece, fiind duminică, nu se afla nimeni în clădire, iar acumularea de gaze s-a format în timp şi explozia a fost provocată de un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...