18 + 15 =

A password will be e-mailed to you.

Sute de forțe de ordine participă, vineri dimineața, la 20 de percheziții în zona Șoseaua Petricani în legătură cu crima ce a avut loc duminică seara în Piaţa Constituţiei. Polițiștii vor să-l ridice pe cel sau cei care l-au ucis pe bărbat în confruntarea dintre două clanuri ce s-a desfășurat chiar în fața Palatului Parlamentului.

Zona Petricani este împânzită de forțe de ordine. Cel puțin 20 de persoane vor fi duse la audieri.

Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împuşcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite.

Din primele informaţii se pare că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între grupări de proxeneţi care ar fi exploatat sexual aceeaşi femeie, iar confruntarea ar fi pornit din cauza unei datorii mai vechi pe care cele două clanuri o aveau.

Au avut loc peste 20 de audieri săptămâna aceasta. Cei care au dat declaraţii au susţinut că a fost aleasă zona Pieţei Constituţiei pentru că, fiind o zonă publică şi aglomerată, s-a sperat să nu se ajungă la violenţe.

Anchetatorii au găsit însă un adevărat arsenal cu care ar fi venit agresorii la întâlnire. Într-o maşină a fost găsită chiar şi o coadă de sapă.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...