Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău când prezenta promisiunile PSD

0

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.
La câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.
La aproape un sfert de oră după acest moment, Marcel Ciolacu a ieşit din sediul partidului și a plecat cu mașina spre spital. Liderul PSD și-a cerut scuze înainte de a se urca în mașină.
Biroul de presă al PSD a informat că liderul partidului și-a revenit după momentul din conferința de presă și a plecat la spital pentru un control medical amănunțit.

„S-a făcut un screening complet. Toate rezultatele sunt bune, nu a existat decât o cădere de calciu, posibil, starea de sănătate este una bună şi va fi externat în foarte scurt timp. Din partea Spitalului Militar Central va exista o comunicare scrisă”, a spus Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

Lui Ciolacu i s-a făcut şi testul pentru depistarea Covid-19, dar încă nu a venit rezultatul.

Val de ajutoare fără sursă financiară

PSD a propus ieri 28 de măsuri pentru repornirea economiei. Un document prezentat de Marcel Ciolacu arată că PSD propune cheltuieli uriașe, precum plata directă a unor indemnizații pentru angajatori și angajații care revin la muncă, noi ajutoare sociale pentru familiile cu venituri mici, scutiri de taxe și impozite.

De remarcat că documentul sintetic prezentat de PSD nu indică nici impactul bugetar al celor 28 de măsuri și nici sursa de finanțare.

În prezentarea pachetului PSD, Ciolacu i-a acuzat pe președintele Iohannis și premierul Orban că ar pregăti presupuse „măsuri de austeritate”.

 

Deja ai votat!
se încarcă...