spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNaționalCompetiție la vârful AUR. Claudiu Târziu ia în calcul să candideze contra...

Competiție la vârful AUR. Claudiu Târziu ia în calcul să candideze contra lui George Simion

Claudiu Târziu, co-fondator AUR alături de George Simion, ia în calcul candidatura la șefia partidului, la Congresul din 27 martie, au declarat surse politice pentru G4Media.

În cadrul întâlnirii, membrii AUR ar putea fi puși să aleagă un președinte unic și nu o conducere bicefală așa cum alianța are în prezent.

O decizie nu a fost luată încă de Claudiu Târziu, însă acesta ar fi discutat despre candidatură cu mai mulți deputați din partid. Discuția despre o posibilă candidatură are loc pe fondul rupturii totale dintre Claudiu Târziu și George Simion.

După ce au apărut informații despre faptul că liderul formațiunii de extremă dreaptă AUR, George Simion, a încercat o negociere cu reprezentanții PMP în scopul unei alianțe politice, colegul său Claudiu Târziu s-a exprimat dezaprobator, acuzându-l pe Simion că nu l-a consultat în această problemă.

În replică, George Simion a postat pe contul de Facebook un mesaj cum că e în relații bune cu Târziu. Mai mult, Simion a informat că în ședința Biroului Național s-a decis convocarea Congresului partidului pentru data de 27 martie.

Simion a mai spus că-i mulțumește colegului său că nu l-a „vândut”, așa cum ar fi fost îndemnat să o facă.

Fricțiunile dintre cei doi co-președinți ai AUR au apărut de mai mult timp, însă atât Claudiu Târziu cât și George Simion încearcă să transmită un mesaj de unitate în partid, chiar dacă faptul că nu sunt de acord unul cu celălalt în multe privințe a apărut în spațiul public, în urma unei asemenea disensiuni George Simion a publicat chiar un mesaj în care transmitea că nu îl poate da afară nimeni din AUR, ci el poate va da afară câțiva, cu trimitere clară spre celălalt co-președinte Claudiu Târziu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...