joi, august 11, 2022
AcasăNaționalSenatoarea Șoșoacă, trompeta propagandei rusești: „Unde sunt atrocitățile?”

Senatoarea Șoșoacă, trompeta propagandei rusești: „Unde sunt atrocitățile?”

Senatoarea Diana Șoșoacă susține pe pagina ei oficială de Facebook, punct cu punct, propaganda lui Putin, scriind, nici mai mult, nici mai puțin, că în Ucraina nu este război.

„Pe orice canal ai da se vorbeşte despre baia de sânge de la Kiev, despre atacurile asupra Ucrainei, despre pierderi de vieţi omeneşti s.a.m.d. Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?”, postează senatoarea citând materialul unui blogger cu aceleași păreri ca ale sale.

Sâmbătă, 26 februarie, în jurul orei 20, cronologia Facebook arăta că postarea are opt ore de când a apărut, deci e făcută în timp ce peste tot e plin de informații apărute în spațiul public despre confruntările violente din Ucraina.

Dealtfel, toate postările senatoarei Șoșoacă respectă punct cu punct agenda de comunicare rusească. Ucraina nu există, e un stat artificial, e condusă de niște psihopați care sunt sclavii vestului, iar marionetele din guvernul român la fel, au amanetat interesele țării unei „Oculte Mondiale”.

Pagina oficială a senatoarei Diana Șoșoacă are 480 de mii de urmăritori. Este doar una din pagini, respectiva persoană are mai multe, la un moment dat avea 15 pagini, cele mai multe create și administrate din afara țării.

Reacțiile autorităților vizavi de cele afirmate de Șoșoacă sunt inexistente, ca fel ca în pandemie, când senatoarea respectivă a făcut și a spus ce a vrut, fără nici o consecință. Deși acum e destul de limpede că avem de-a face cu un demnitar al statului român care urmărește agenda unei puteri străine și susține că un război relatat în întreaga lume pur și simplu nu există, iar Rusia face bine ce face. De altfel, e doar una din numeroasele reacții ale senatoarei care arată simpatiile sale extreme față de Vladimir Putin și regimul său.

Oamenii însă au reacționat imediat, pagina senatoarei fiind plină de comentarii dezaprobatoare. „Te rugam sa-ti iei papornita si sa o iei pe jos pana la Moscova la tac-tu Putin”, „Nu îți e rușine să ieși din casă știind că ești deconectată total de realitate?”, „Aveți dreptate,duoamna Șoso! De fapt bărbații joaca o miuță cu Zelensky in fața blocului, iar mamele cu copii care sunt acum la granița au venit să participe la emisiunea aia ” Schimb de mame”, „Si oamenii care fug catre Romania, Polonia etc sunt platiti de UE ca sa pacaleasca masele. Va multumim doamna senator, ne-ati luminat inca o data.”, sunt doar câteva din zecile de comentarii la adresa senatoarea Șoșoacă.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17 ° C
17.6 °
15 °
92 %
3.1kmh
9 %
joi
25 °
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
28 °
lun
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

La meciul cu Farul, pe tabelă VAR-ul a funcționat ireproșabil.

EDITORIAL

Recenta hotărâre a Consiliului Local prin care sediul organizației municipale a PNL din Aleea Maxim Gorki nr. 2 a trecut sub tutela Primăriei ne-a...

EPIGRAMA ZILEI

Ce-ți pasă ție, chip de mut Dac-oi fi eu sau altul? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...