three × 3 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Neatenţia şi graba continuă să facă victime în intersecţia morţii din localitatea Orăşeni Deal. În ciuda tuturor semnalizărilor puse în zonă de cei responsabili, accidentele continuă să aibă loc în zona intersecţiei Drumului Judeţean ce leagă Botoşani de Vorona cu cel ce duce spre Cristeşti. De această dată nu a mai fost vorba de două autoturisme, ci despre un autoturism şi o bicicletă, iar vinovat a fost chiar biciclistul.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, ce se deplasa pe bicicletă pe drumul fără prioritate, a ignorat semnul de oprire şi a intrat cu viteză în intersecţie. Din păcate, în acel moment pe drumul cu prioritate circula un autoturism condus de un tânăr tot de 19 ani, care a lovit bicicleta în plin. Biciclistul a fost aruncat pe asfalt, unde a rămas inconştient.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă cu medic, care i-a acordat victimei primul ajutor şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). „Pacientul a ajuns în comă de gradul I, prezentând multiple traumatisme şi contuzii la nivelul membrelor şi capului. A fost internat pentru monitorizare suplimentară şi tratament de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

Niciunul din cei doi tineri nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

 

Accidente tragice petrecute în zonă

 

În intersecţia de la Orăşeni Deal au avut loc, în ultimii ani, mai multe accidente. După ce o familie a murit acolo în iunie 2015, lăsând doi copii orfani, iar în octombrie s-a stins şi un bărbat din Hunedoara, autorităţile au decis să ia o serie de măsuri. Astfel, acolo au fost montate panouri de informare cu drumurile pe care se poate ajunge în intersecţie, indicatoare rutiere suplimentare, iar, pe o porţiune de 100-150 de metri panouri cu limitare de viteză la 30 de kilometri pe oră.

– Tudor CHIRIAC

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...