marți, martie 19, 2024
AcasăPrima PaginăBărbat omorât în bătaie de o tânără

Bărbat omorât în bătaie de o tânără

Crimă de o violenţă ieşită din comun. Poliţiştii şi procurorii botoşăneni anchetează un caz mai puţin obişnuit, care a avut loc în plin centru al Botoşaniului. Incidentul a avut loc joi noapte într-un apartament din cartierul Primăverii din Botoşani. Cadrele medicale de la ambulanţă au fost chemate pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, care zăcea în stare de inconştientă, cu multiple răni la nivelul capului şi toracelui. Din păcate însă, pentru el nu s-a mai putut face nimic dar, pentru că existau suspiciuni de violenţă, au fost anunţaţi şi poliţiştii.

 

Anchetă demarată de poliţişti

 

Când anchetatorii au ajuns la locul incidentului, în apartament au fost găsite încă alte două persoane, o femeie în vârstă de 33 de ani, dar şi un bărbat de 41 de ani, ambii fiind imediat duşi la audieri. Iniţial, femeia a susţinut că bărbatul găsit mort în bucătăria apartamentului ar fi venit de afară bătut, însă ulterior a recunoscut că între ea şi decedat a avut loc o altercaţie. Femeia a susţinut faptul că în timp ce se afla în apartament cu bărbatul de 41 de ani, a ajuns şi victima la ea.

Cei doi s-au luat la ceartă, iar chiriaşa l-a lovit pe cel din urmă cu o cană în zonă capului, apoi cu un pahar, iar când acesta a căzut la pământ, a continuat să îl lovească cu picioarele timp de mai bine de o oră. Abia mai târziu, celălalt bărbat aflat în casă şi-a dat seamă că victima nu mai mişcă şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor, la faţa locului fiind trimisă o ambulanţă.

„La faţa locului a fost găsită o persoană în stop cardio respirator, cu multiple traumatisme la nivel facial. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. Persoana prezenta urme ale unor posibile acte de violenţă”, a precizat medicul Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

 

Violenţă ieşită din comun

 

Anchetatorii au fost uimiţi de violenţa cu care femeia şi-a lovit victima, bărbatul având aproape toate coastele rupte. „În urmă necropsiei, au fost identificate un traumatism cranio cerebral şi unul toracic, cu multiple fracturi costale care, de altfel, au şi dus la deces. Din primele cercetări a rezultat că fapta a fost comisă de o persoană de sex feminin, oarecum prietenă cu victima, pe fondul unui conflict care a pornit de la o sumă de bani”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoşani.

De altfel, tânăra l-a lovit atât de mult şi de puternic pe cel căzut la pământ, încât şi ea a avut nevoie de îngrijiri medicale a doua zi. Aceasta a fost adusă la Urgenţe cu o dubă a mascaţilor, pentru că acuza dureri la glezna unui picior, în urma loviturilor aplicate victimei.

Femeia locuia în chirie

 

Poliţiştii au mai aflat de la suspectă, dar şi de la martori, faptul că femeia locuia în acel apartament, în chirie, de aproximativ o lună de zile, iar în tot acest timp, era vizitată de persoane dubioase, de sex masculin, în special noaptea. „Într-o seară stăteam în bucătărie şi pe la unu noaptea a bătut în geam la mine că să îi deschid uşa de la bloc. După ce am ajutat-o şi a intrat, după vreo două ore, a mai venit cineva, un bărbat, şi a bătut în geam la noi şi spunea că o caută pe o doamnă care s-a mutat de curând aici. I-am spus să o sune pe ea ca să îi dea drumul la uşă. A două zi m-am întâlnit cu ea şi i-am spus să nu mai bată aşa în geam dacă o caută bărbaţi, dar a zis că nu pe ea, pentru că soţul ei e în Germania”, a povestit una din vecinele femeii.

Deocamdată, procurorii nu au informaţii ca cel de-al doilea bărbat ar fi participat la scandal şi nici că ar fi lovit-o pe victimă, motiv pentru care acesta a fost audiat în calitate de martor. În schimb, femeia de 33 de ani, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzată de lovituri cauzatoare de moarte.

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...