joi, martie 28, 2024
AcasăPrima PaginăRival luat la ţintă cu maşina (video)

Rival luat la ţintă cu maşina (video)

Un bărbat în vârstă de 40 a fost transportat în stare gravă la Iaşi, după ce ar fi fost lovit intenţionat de o maşină condusă de un tânăr de 24 de ani, care a fugit de la locul accidentului. Incidentul a avut loc sâmbătă, chiar în centrul localităţii Cătămărăşti Vale, în dreptul unui bar din localitate. Oamenii din bar au ieşit alertaţi de zgomot, găsind victima inconştientă, într-o baltă de sânge.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj cu asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care se deplasa cu un alt pacient. Cadrele medicale au acordat primul ajutor, solicitând sprijinul ambulanţei cu medic, astfel că spre locul accidentului a plecat şi al doilea echipaj. „La locul incidentului am găsit o persoană inconştientă, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal. A fost adusă la spital pentru investigaţii suplimentare, starea fiind foarte gravă. Ulterior, s-a luat decizia transferului la Iaşi, astfel că echipajul nostru a transportat pacientul, în comă, la Spitalul de Neurochirurgie”, a precizat medicul Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

 

Vinovat căutat în tot judeţul

 

La locul accidentului s-au deplasat imediat şi două echipaje de poliţie şi unul de criminalişti. Pe baza declaraţiilor martorilor, poliţiştii au stabilit că vinovat este un tânăr din Cătămărăşti Deal, cercetările stabilind şi faptul că acesta nu avea permis de conducere.

Aflând de accident, tatăl tânărului l-a sunat pe telefonul mobil, cerându-i să se întoarcă acasă, însă acesta a refuzat, spunând că se îndreaptă spre Dorohoi. Realizând gravitatea faptelor sale, acesta a abandonat maşina, un Nissan, într-o curte.

Martorii le-au mai spus poliţiştilor că, înainte de incident, victima şi cel aflat la volan au fost în barul din apropiere, unde au avut o dispută. Tânărul a ieşit afară, după care la scurt timp a ieşit şi bărbatul mai în vârstă, lovindu-l cu maşina.

Poliţiştii îl caută acum pe făptaş în tot judeţul, însă chiar dacă ştiu identitatea celui de la volan, acesta nu fusese găsit până la închiderea ediţiei şi nici nu a mai răspuns la telefonul mobil pe care îl avea asupra lui.

În funcţie de concluziile medicilor legişti, fapta sa urmează să fie încadrată la vătămare corporală din culpă sau tentativă de omor.

Autorul a fost dat aseară în urmărire naţională.

Incident asemănător încheiat tragic

 

În vara anului 2017, un incident similar a avut loc în Centrul Vechi al oraşului. Atunci, victima B.I. şi atacatorul, G.V., se aflau la un priveghi, iar în urma consumului de alcool cei doi au avut un conflict. Orbit de furie G.V. a ieşit în stradă, a oprit în trafic un autoturism, l-a forţat pe şofer să iasă din maşină, s-a urcat la volan şi, după ce a parcurs câteva zeci de metri, observând victima într-o parcare, a accelerat şi a lovit-o frontal. În urma coliziunii bărbatul accidentat şi-a pierdut viaţa. Autorul accidentului este judecat şi se află după gratii.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...