joi, martie 28, 2024
AcasăPrima PaginăCopii orfani după o crimă cu maşina (video)

Copii orfani după o crimă cu maşina (video)

Victima accidentului care avut loc pe 2 februarie în localitatea Cătămărăşti Vale a murit, ieri dimineaţă, la spital. Bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a stins din viaţă într-o clinică din Iaşi, unde a fost transferat a doua zi după accident, ca urmare a leziunilor grave pe care le suferise.

Bărbatul, care este tatăl a trei copii, ar fi fost lovit intenţionat de maşina condusă de Gabriel C., un tânăr în vârstă de 23 de ani, cu care a avut un conflict într-un bar din localitate.

Autorul accidentului, care nu avea permis de conducere, a dispărut imediat după tragedie.

Dat în urmărire de poliţişti şi căutat mai multe zile în şir, acesta s-a prezentat luni singur la poliţie, unde şi-a prezentat versiunea, susţinând că a fost vorba de un accident şi nu de o acţiune intenţionată. Totuşi, în baza probelor adunate de poliţişti şi a mărturiilor depuse de cei care au asistat la incident, tânărul a fost prezentat în faţa instanţei de judecată de la Tribunalul Botoşani şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Măsura a fost luată după ce anchetatorii au stabilit că acesta mai avea la activ şi alte fapte penale. „Cel în cauză era cercetat şi în alte dosare tot pentru infracţiuni la regimul rutier”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

În prezent, tânărul se află în arest preventiv. Iniţial, el a fost acuzat de „tentativă de omor”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” , „conducerea unui vehicul purtând număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului”, însă procurorii urmează să schimbe încadrarea juridică pentru una dintre fapte, respectiv din „tentativă de omor” în „omor”.

Scandal izbucnit într-un bar

 

Conflictul de la care a pornit tragedia a avut loc după ce agresorul şi victima au avut o dispută într-un bar din Cătămărăşti Vale. Tânărul a ieşit afară, după care la scurt timp a ieşit şi victima sa, iar la scurt timp a lovit-o cu maşina. Oamenii din bar au ieşit alertaţi de zgomot, găsind victima inconştientă, într-o baltă de sânge. Rănit grav, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, iar tânărul a dispărut la volanul autoturismului Nissan, care a fost descoperit ulterior ascuns în grădina tatălui său, sub o căpiţă de fân.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
10.6 °
71 %
6.3kmh
100 %
joi
20 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...