one + twenty =

A password will be e-mailed to you.

Victima accidentului care avut loc pe 2 februarie în localitatea Cătămărăşti Vale a murit, ieri dimineaţă, la spital. Bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a stins din viaţă într-o clinică din Iaşi, unde a fost transferat a doua zi după accident, ca urmare a leziunilor grave pe care le suferise.

Bărbatul, care este tatăl a trei copii, ar fi fost lovit intenţionat de maşina condusă de Gabriel C., un tânăr în vârstă de 23 de ani, cu care a avut un conflict într-un bar din localitate.

Autorul accidentului, care nu avea permis de conducere, a dispărut imediat după tragedie.

Dat în urmărire de poliţişti şi căutat mai multe zile în şir, acesta s-a prezentat luni singur la poliţie, unde şi-a prezentat versiunea, susţinând că a fost vorba de un accident şi nu de o acţiune intenţionată. Totuşi, în baza probelor adunate de poliţişti şi a mărturiilor depuse de cei care au asistat la incident, tânărul a fost prezentat în faţa instanţei de judecată de la Tribunalul Botoşani şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Măsura a fost luată după ce anchetatorii au stabilit că acesta mai avea la activ şi alte fapte penale. „Cel în cauză era cercetat şi în alte dosare tot pentru infracţiuni la regimul rutier”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

În prezent, tânărul se află în arest preventiv. Iniţial, el a fost acuzat de „tentativă de omor”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” , „conducerea unui vehicul purtând număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului”, însă procurorii urmează să schimbe încadrarea juridică pentru una dintre fapte, respectiv din „tentativă de omor” în „omor”.

Scandal izbucnit într-un bar

 

Conflictul de la care a pornit tragedia a avut loc după ce agresorul şi victima au avut o dispută într-un bar din Cătămărăşti Vale. Tânărul a ieşit afară, după care la scurt timp a ieşit şi victima sa, iar la scurt timp a lovit-o cu maşina. Oamenii din bar au ieşit alertaţi de zgomot, găsind victima inconştientă, într-o baltă de sânge. Rănit grav, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, iar tânărul a dispărut la volanul autoturismului Nissan, care a fost descoperit ulterior ascuns în grădina tatălui său, sub o căpiţă de fân.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...