marți, martie 19, 2024
AcasăPrima PaginăSalvat de medici din mâinile soţiei

Salvat de medici din mâinile soţiei

Şi bătut şi rănit în orgoliu. Asta a păţit un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea Bosânceni, care sâmbătă seara a ajuns la Urgenţe după ce a fost agresat de propria soţie. Bărbatul a sunat la 112 după ce a reuşit să scape de furia femeii şi să se baricadeze într-o încăpere din propria casă. Acesta a cerut ajutorul cadrelor medicale, spunând că a fost atacat de femeie cu o furculiţă, cu care a încercat să îl lovească în ochi. Pentru că bărbatul a reuşit să îi pareze acesteia loviturile, femeia s-a enervat şi l-a stropit şi cu hipoclorit peste faţă.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns în scurt timp la domiciliul celor doi, unde bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost preluat şi transportat la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând arsură chimică corneo conjunctivală la nivelul ambilor ochi. A primit îngriji medicale, însă a refuzat internarea, dorind să se întoarcă la domiciliu”, a precizat un asistent din cadrul UPU SMURD.

Întrebat de cadrele medicale care a fost motivul conflictului, bărbatul s-a rezumat doar la a o descrie pe consoarta sa ca fiind o „panaramă”. Potrivit poliţiştilor, acesta are la dispoziţie 60 de zile pentru a depune plângere împotriva soţiei, deşi în primă instanţă nu părea dornic de acest lucru.

 

Femeie agresată de iubit

 

În aceeaşi seară a ajuns la spital şi o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Copălău. Aceasta a sunat la 112 spunând că a fost agresată de iubitul ei. Femeia a fost transportată la spital, unde prezenta mai multe contuzii la nivelul capului şi feţei, însă era în afara oricărui pericol.

 

Cazuri similare în judeţ

 

La începutul lunii, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Dimăcheni, a ajuns la spital după ce soţia lui a pus mâna pe o scândură de lemn, cu care a început să îşi lovească soţul în urma unui conflict verbal. În încercarea de a se apăra de loviturile puternice pe care le încasa, bărbatul a fost lovit peste mâna stângă, la care a început să resimtă dureri puternice. Ulterior, acesta a ajuns la spital, unde s-a ales şi cu o atelă ghipsată.

La finele anului trecut, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Flămânzi, a ajuns la spital cu o ambulanţă după ce a fost bătut de propria nevastă. Sătulă de faptul că a muncit de una singură pentru a pregăti Crăciunul, femeia a răbufnit în momentul în care a văzut că soţul ei vine acasă beat şi în Ajun. Aceasta a luat ce a prins la îndemână şi l-a lovit pe bărbat. Din nefericire pentru el, femeia a folosit un ceaun pe post de armă, astfel că bărbatul s-a ales cu un traumatism destul de grav în zona capului.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...