vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPrima PaginăSoţie biciuită pentru o glumă

Soţie biciuită pentru o glumă

Seria bătăilor primite de femei de la iubiţi sau soţi pare să nu se mai sfârşească. Cel mai recent caz de acest fel a avut loc în urmă cu câteva zile când o femeie a ajuns la spital bătută cu pumnii şi picioarele de propriul soţ după ce a „îndrăznit” să spună o glumă. Incidentul a avut loc în apropiere de Botoşani, la o stână din localitatea Cătămărăşti Vale, unde femeia, în vârstă de 45 de ani, stă aproape toată vara împreună cu soţul ei, cu care e căsătorită de 27 de ani. Cei doi au mai multe oi şi capre, iar într-una din zile, bărbatul i-a spus femeii să meargă să mulgă oile, la care femeia l-a întrebat pe acesta glumind „şi dacă nu vreau?”. Răspunsul venit de la bărbat a fost însă unul extrem de violent, acesta începând să o lovească cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un bici pe spate.

Cu dureri cumplite, şi extrem de speriată, femeia a plecat la mama ei, unde a rămas câteva zile, în speranţa că durerile vor trece, la fel cum au trecut şi cu multe alte ocazii. De această dată, însă, acestea s-au accentuat, astfel că femeia a sunat la 112, solicitând ajutorul cadrelor medicale de la Ambulanţă.

Un echipaj medical a ajuns la locuinţa mamei, de unde a preluat-o pe femeie şi a adus-o la Urgenţe. „Pacienta prezenta numeroase contuzii, echimoze şi traumatisme, vechi de câteva zile. Declarativ, a fost victima unei violenţe domestice, fiind internată şi anunţată poliţia”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Agresor iertat în repetate rânduri

Potrivit cadrelor medicale, femeia nu era agresată pentru prima oară, aceasta spunând însă că de fiecare dată şi-a iertat soţul şi a încercat tot timpul să îi caute scuze şi să găsească motivul la ea pentru agresiunile pe care le suporta. De această dată, însă, violenţa loviturilor a fost mult mai mare, acesta fiind şi motivul pentru care femeia s-a văzut nevoită să meargă la spital, acum fiind şi prima oară când a depus plângere împotriva soţului.

Cazul a intrat şi în atenţia oamenilor legii, care au deschis o anchetă în acest caz, soţul femeii având acum pe numele său un dosar penal pentru violenţă în familie.

Între timp, femeia a fost externată din spital, aceasta fiind preluată de către fiul ei, la domiciliul căruia va urma să stea o perioadă.

 

 

 

 

 

 

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...